"Концентрацията води до сътворение и материализация"

преп. Алекс Л. Орбито

Пирамида на Азия, Лечебен център (Филипини)

1999 г. е от особена важност за Алекс Л. Орбито, тъй като тя бележи крайното осъществяване на Пирамидата на Азия, мечтата на живота му, която започва да се оформя преди повече от 40 години.

Пирамидата на Азия сега се издига върху предишни земеделски земи в поклонническия град Манаоаг в област Пангасинан, земята на лечителите. Пирамидата е официално открита на 25 ноември 1999 г. от Фидел В. Рамос, бивш президент на Филипините, в присъствието на гости от 21 различни страни от целия свят.

Немският архитект Дитер Льовер създава оригиналния дизайн на Пирамидата, който съчетава филипинските културни и духовни модели и улавя потока от космическа енергия. Това води до перфектна колизия на магнитни и електрически вълни в Пирамидата.

Екстремните метеорологични условия влошават състоянието на дървения материал, от който е изработена Пирамидата и през 2007 г. цялата Пирамида е възстановена в първоначалния си блясък с любезната помощ на г-жа Мейджеринк и г-н Мацер, като този път е използван здрав и устойчив материал.

Според Преп. Орбито е най-добре да медитираме в Пирамидата при изгрев или залез слънце за балансиране на енергиите и след това да се пие вода, която е енергиийно заредена от Пирамидата

Pyramid Well

Към днешна дата в комплекс Пирамидата на Азия има параклис, в който се провеждат срещи и семинари, ресторант с открит бар и тераса, големи плувни басейни (за възрастни и деца), заобиколени от зеленина, вили за масажи, градина с билки и място за медитация. Курортът също така разполага с 20 бунгала (2 звезди), които предлагат единични, двойни и семейни стаи със самостоятелен санитарен възел.

Намиращият се наблизо град Манаоаг се счита за място за поклонение и е известен със своя исторически образ на Дева Мария Розария, която е почитана в храма на Манаоаг.

Манаоаг е част от провинция Пангасинан, чието име означава "земя от сол"; това произлиза от думата asin, означаваща "сол" на местния език. Повечето от духовните лечители и/или техните предци са били родени или произлизат от тази провинция.

Местоположение на Филипините, Пангасинан, Манаоаг

Местоположение на Филипините, Пангасинан, Манаоаг

Alex with participants at swimmingpool

Семинари

Лечения и престой в Пирамидата на Азия

През по-голяма част от годината, Алекс Орбито извършва лечебни процедури в Пирамидата на Азия, като понякога може да бъде асистиран от други лечители. За тези, които планират да дойдат за лечебни процедури, молим да направят предварително своите резервации:

Офис Алекс Орбито:
Тел:
Факс:
Е-мейл:

Адрес: Курортен комплекс Пирамида на Азия
Курортен комплекс Пирамида на Азия,
Кабанбанан,
Манаоаг, Пангасинан
Филипини
Тел.: or 4385

Персонал на курортен комплекс Пирамидата на Азия

Персонал на курортен комплекс Пирамидата на Азия

Басейн

Басейн

The cottages

The cottages

Бар и ресторант

Бар и ресторант